Köksspecialisten i Blekinge Aktiebolag

Blekinge län

Information

Köksspecialisten i Blekinge Aktiebolag är ett bolag som finns i Sölvesborg. I Köksspecialisten i Blekinge Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johnsson, Per Ola som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johnsson, Klas Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Hans Birger som är född 1958 och har titeln Suppleant, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, Gummesson, Bo Roger som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Köksspecialisten i Blekinge Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Köksspecialisten i Blekinge Aktiebolag på telefon 0454-99100.

Bolaget skall idka försäljning av hushållsmaskiner, köksinredning, elmaterial, förädla och förvalta fastigheter, bedriva handel med aktier och andra värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Köksspecialisten i Blekinge Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Köksspecialisten i Blekinge Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Köksspecialisten i Blekinge Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Köksspecialisten i Blekinge Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Köksspecialisten i Blekinge Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Köksspecialisten i Blekinge Aktiebolag har 556215-5951 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.