Milama Aktiebolag

Blekinge län

Information

556215-4806 är organisationsnummer för bolaget Milama Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Milama Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Milama Aktiebolag finns i.

Milama Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-02-19 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Milama Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Milama Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Milama Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Milama Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-13819 eller genom brev på följande adress:
Timansv. 8, 294 35, Sölvesborg

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Milama Aktiebolag och det är Malmborg, Ingvar Albin som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmborg, Anna-Mia som är född 1940 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor