VVS-Tjänst i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter VVS-Tjänst i Sölvesborg Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar VVS-Tjänst i Sölvesborg Aktiebolag i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

VVS-Tjänst i Sölvesborg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 1981-04-01 så har VVS-Tjänst i Sölvesborg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1981-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är VVS-Tjänst i Sölvesborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med VVS-Tjänst i Sölvesborg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kvarnv. 3, 294 71, Sölvesborg. Vi ni istället prata med VVS-Tjänst i Sölvesborg Aktiebolag så kan ni göra det på 0456-50890.

Bolaget skall utföra VVS-installationer och driva försäljning av VVS-produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Mattisson, Bengt Ingmar som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattisson, Nils Åke Ingmar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattisson, Majbritt Eleonora som är född 1934 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars Börje som är född 1952 och har titeln Revisor, Revision & EU-stöd i Avesta AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mattisson, Bengt Ingmar -Mattisson, Nils Åke Ingmar .

VVS-Tjänst i Sölvesborg Aktiebolag har 556209-4143 som sitt organisationsnummer.