Alligator International Trading Aktiebolag

Blekinge län

Information

Alligator International Trading Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Alligator International Trading Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Alligator International Trading Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Alligator International Trading Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Alligator International Trading Aktiebolag har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Alligator International Trading Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Trädgårdsg. 8, 294 31, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-15040.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Alligator International Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Alligator International Trading Aktiebolag har idag 556208-8301 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Alligator International Trading Aktiebolag

Bolaget skall bedriva import och export av produkter till företrädesvis fordonsbranschen, marknadsföringskonsultering samt bedriva förvaltning av fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Alligator International Trading Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Nils-Gunnar som är född 1951 och har titeln VD, Persson, Nils-Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Astrid Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, Gummesson, Bo Roger som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.