SÖLFWITS AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, aktier, andelar samt bedriva handel med värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SÖLFWITS AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är SÖLFWITS AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1980-07-07 så skapades SÖLFWITS AB och företaget är har F-skattsedel SÖLFWITS AB har haft det sedan 1994-01-01.

SÖLFWITS AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556205-5631 är organisationsnummret för företaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är SÖLFWITS AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med SÖLFWITS AB så går det att nå dem via telefon på 0456-51479 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom SÖLFWITS AB är Svensson, Bert Alvar Robert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bert-Åke Joakim som är född 1971 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .