Tryggve Bengtssons Åkeri Aktiebolag

Blekinge län

Information

556202-2706 är organisationsnummer för bolaget Tryggve Bengtssons Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tryggve Bengtssons Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Tryggve Bengtssons Åkeri Aktiebolag finns i.

Tryggve Bengtssons Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1979-12-04 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tryggve Bengtssons Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Tryggve Bengtssons Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tryggve Bengtssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bengtsson, Sven Trygve

Vill ni komma i kontakt med Tryggve Bengtssons Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-15443 eller genom brev på följande adress:
Lörbyv. 421, 294 94, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, köpa, sälja och förvalta värdepapper samt uthyrning av lastbil och släp ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tryggve Bengtssons Åkeri Aktiebolag och det är Bengtsson, Sven Trygve som är född 1959 och har titeln VD, Bengtsson, Sven Trygve som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Björn Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Thorsten Lennart som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Turid Liv som är född 1935 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln RevisorKindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,