Sölvesborgs Gummi Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Sölvesborgs Gummi Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Sölvesborgs Gummi Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Sölvesborgs Gummi Aktiebolag är momsregistrerat sedan1979-01-01 och har organisationsnummer 556201-4372.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0456-10049 alternativt besöka eller skicka post till Sölvesborgs Gummi Aktiebolag på följande adress Snapphaneg. 30, 294 31, Sölvesborg.

Sölvesborgs Gummi Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sölvesborgs Gummi Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Mattsson, Leif Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av bildäck samt utföra gummireparationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.