Lars Bengtsson Bensin o Service Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och bensinstation jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lars Bengtsson Bensin o Service Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Lars Bengtsson Bensin o Service Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1979-10-01 så skapades Lars Bengtsson Bensin o Service Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lars Bengtsson Bensin o Service Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lars Bengtsson Bensin o Service Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1979-01-01

556201-3861 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är Lars Bengtsson Bensin o Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Lars Bengtsson Bensin o Service Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-41956 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lars Bengtsson Bensin o Service Aktiebolag är Bengtsson, Lars Holger som är född 1938 och har titeln VD, Bengtsson, Lars Holger som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Vivan Birgit Ingeborg som är född 1945 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .