Undertakman Aktiebolag

Blekinge län

Information

Undertakman Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Undertakman Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Undertakman Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Undertakman Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1979-09-27. Men sedan 1979-01-01 så har Undertakman Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ysanev. 169, 294 92, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Undertakman Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-61000.

Sölvesborg arbetar för att bolag som Undertakman Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Undertakman Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget skall utföra montering av tak jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Undertakman Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Undertakman Aktiebolag och det är följande personer, Holm, Johan Fredrik som är född 1975 och har titeln VD, Holm, Johan Fredrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Jane Marith som är född 1948 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan Inge Roger som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Undertakman Aktiebolag är 556201-3614.