Kylingebär Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter Kylingebär Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Kylingebär Aktiebolag i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kylingebär Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 1979-09-13 så har Kylingebär Aktiebolag varit registrerat. Idag är Kylingebär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Kylingebär Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kylingebär Aktiebolag så kan ni göra det på 0454-98800.

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av värdepapper, fast och lös egendom, handla och förvalta spelarrättigheter avseende fotbollsspelare samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Svensson, Per Anders Kenny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Sven Bert Roger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson Svensson, Ulla M H som är född 1957 och har titeln Suppleant, Andersson, Johan Christer som är född 1969 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Per Anders Kenny -Svensson, Sven Bert Roger .

Kylingebär Aktiebolag har 556201-2145 som sitt organisationsnummer.