Säljfast Förvaltnings AB

Blekinge län

Information

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Säljfast Förvaltnings AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Säljfast Förvaltnings AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1979-05-31 så skapades Säljfast Förvaltnings AB och bolaget är har F-skattsedel Säljfast Förvaltnings AB har haft det sedan 1994-01-01.

Säljfast Förvaltnings AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556200-3243 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Säljfast Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Säljfast Förvaltnings AB så går det att nå dem via telefon på 0456-15671 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren

Följande personer är på något sätt aktiva inom Säljfast Förvaltnings AB är Arnesson, Mattias Christoffer som är född 1986 och har titeln Extern firmatecknare, Arnesson, Frank Mats-Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnesson, Christina Katharina Elis. som är född 1960 och har titeln Suppleant, Hentzel, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Albinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.