Polyos Consulting Aktiebolag

Blekinge län

Information

Polyos Consulting Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Polyos Consulting Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Johan Olof Magnus som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Bergqvist, Per Erik Ludvig som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sivert Ludvig Nils Erik som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Mats Ture Lennart som är född 1955 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Polyos Consulting Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Polyos Consulting Aktiebolag på telefon 0456-39782.

Bolaget skall bedriva kemisk-teknisk forskning, utvecklingskonsultverksamhet inom läkemedelsindustrin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Polyos Consulting Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Polyos Consulting Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Polyos Consulting Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Polyos Consulting Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Polyos Consulting Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bergqvist, Per Erik Ludvig -Johansson, Johan Olof Magnus

Polyos Consulting Aktiebolag har 556191-3350 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.