Björkets Minkfarm Aktiebolag

Blekinge län

Information

Björkets Minkfarm Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Björkets Minkfarm Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Joelsson, Marita Henny Elinor som är född 1947 och har titeln VD, Joelsson, Sune Agne Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Joelsson, Marita Henny Elinor som är född 1947 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Björkets Minkfarm Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Björkets Minkfarm Aktiebolag på telefon 0456-54044.

Bolaget skall bedriva pälsdjursuppfödning, handel med värdeppaer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Björkets Minkfarm Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Björkets Minkfarm Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Björkets Minkfarm Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Björkets Minkfarm Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Björkets Minkfarm Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Björkets Minkfarm Aktiebolag har 556187-1269 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.