Förvaltnings Aktiebolaget Majvivan

Blekinge län

Information

Förvaltnings Aktiebolaget Majvivan hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Förvaltnings Aktiebolaget Majvivan finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Förvaltnings Aktiebolaget Majvivan tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Förvaltnings Aktiebolaget Majvivan har haft sedan 1994-01-01. Förvaltnings Aktiebolaget Majvivan har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Förvaltnings Aktiebolaget Majvivan så kan ni göra det genom att skicka er post till Sölvev. 54, 294 39, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-71136.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Förvaltnings Aktiebolaget Majvivan Privat, ej börsnoterat.

Förvaltnings Aktiebolaget Majvivan har idag 556183-2105 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Förvaltnings Aktiebolaget Majvivan

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Förvaltnings Aktiebolaget Majvivan så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Claesson, Claes Håkan Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Claes Sten John som är född 1964 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ingrid Elisabet som är född 1947 och har titeln Revisor, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .