Mjällby Trä & Bygg Aktiebolag

Blekinge län

Information

Mjällby Trä & Bygg Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Mjällby Trä & Bygg Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mjällby Trä & Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Mjällby Trä & Bygg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Mjällby Trä & Bygg Aktiebolag har funnits sedan och 1973-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Mjällby Trä & Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Listerv. 40, 294 71, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-50027.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Mjällby Trä & Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mjällby Trä & Bygg Aktiebolag har idag 556181-2404 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mjällby Trä & Bygg Aktiebolag

Bolaget skall idka sågrörelse, handel med byggnadsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

I Mjällby Trä & Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Claes Urban som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lena Diana som är född 1949 och har titeln Suppleant, Carlström, Mats Lennart som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .