Behemot Real Estate AB

Blekinge län

Information

Behemot Real Estate AB är ett bolag som finns i Sölvesborg. I Behemot Real Estate AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gunnarsson, Jakob Bertil Gunnar som är född 1983 och har titeln VD, Althén, Kurt Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Jakob Bertil Gunnar som är född 1983 och har titeln Suppleant, Almqvist, Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Behemot Real Estate AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Behemot Real Estate AB på telefon 070-9628118.

Bolaget ska bedriva verksamhet för att äga samt förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Behemot Real Estate AB av bolagstypen Aktiebolag.

Behemot Real Estate AB är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Behemot Real Estate AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-09-17 och Behemot Real Estate AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Behemot Real Estate AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Behemot Real Estate AB har 556176-3151 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.