Facta Communication Aktiebolag

Blekinge län

Information

Facta Communication Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Facta Communication Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Facta Communication Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Facta Communication Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Facta Communication Aktiebolag har funnits sedan och 1974-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Facta Communication Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gjuteriv. 6, 294 94, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-50741.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Facta Communication Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Facta Communication Aktiebolag har idag 556175-4937 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Facta Communication Aktiebolag

Bolaget skall bedriva köp, försäljning, produktion av pedagogiskt material, produktion i egen regi därav, samt fotografisk verksamhet huvudsakligen med film-, video- och digitalproduktion ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Facta Communication Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dyfverman, Åke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Neovius, Elsa Inger Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .