Aktiebolaget Svärdhs Bensin & Kiosk

Blekinge län

Information

Aktiebolaget Svärdhs Bensin & Kiosk är ett bolag som finns i Sölvesborg. I Aktiebolaget Svärdhs Bensin & Kiosk finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svärdh, Rolf Göran Conny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Almqvist, Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Svärdhs Bensin & Kiosk så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Svärdhs Bensin & Kiosk på telefon 0456-61140.

Bolaget skall bedriva bensinstations-, bilservice- och livsmedelsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Svärdhs Bensin & Kiosk av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Svärdhs Bensin & Kiosk är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Svärdhs Bensin & Kiosk innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Svärdhs Bensin & Kiosk är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Svärdhs Bensin & Kiosk så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Aktiebolaget Svärdhs Bensin & Kiosk har 556175-0059 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.