Aktiebolaget Harry Perssons Byggnadsvaror

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Aktiebolaget Harry Perssons Byggnadsvaror. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Harry Perssons Byggnadsvaror tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Harry Perssons Byggnadsvaror är momsregistrerat sedan1972-01-01 och har organisationsnummer 556171-4386.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-50022 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Harry Perssons Byggnadsvaror på följande adress Hosabyv. 26, 294 71, Sölvesborg.

Aktiebolaget Harry Perssons Byggnadsvaror är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Harry Perssons Byggnadsvaror så sitter följande personer i styrelsen: , , , Nilsson, Inga Gunnbritt Mariann som är född 1937 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva järn- & trävaruafför ävensom därmed förenlig verksamhet.