Ekonomigolv i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

Ekonomigolv i Sölvesborg Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Ekonomigolv i Sölvesborg Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ekonomigolv i Sölvesborg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ekonomigolv i Sölvesborg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ekonomigolv i Sölvesborg Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ekonomigolv i Sölvesborg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skånev. 30, 294 34, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-41219.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ekonomigolv i Sölvesborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ekonomigolv i Sölvesborg Aktiebolag har idag 556168-5735 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Åkesson, Bo Kristian Stefan -Åkesson, Bonde Thomas Håkan är den som för stunden ansvarar för Ekonomigolv i Sölvesborg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel och inläggning av golvmattor och trägolv, handel med kakel, färg och tapeter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ekonomigolv i Sölvesborg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkesson, Bo Kristian Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Bonde Thomas Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Thomas Erik Hampus som är född 1978 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor.