Tandläkare Nils-Gunnar Berg Aktiebolag

Blekinge län

Information

556162-9717 är organisationsnummer för bolaget Tandläkare Nils-Gunnar Berg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandläkare Nils-Gunnar Berg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Tandläkare Nils-Gunnar Berg Aktiebolag finns i.

Tandläkare Nils-Gunnar Berg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-04-20 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandläkare Nils-Gunnar Berg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tandläkare Nils-Gunnar Berg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tandläkare Nils-Gunnar Berg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Nils-Gunnar Berg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-13810 eller genom brev på följande adress:
Klosterg. 2 A, 294 31, Sölvesborg

Bolaget skall utöva tandvårdsverksamhet samt fövalta fastigheter ävensom idka annan därmed förenligverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandläkare Nils-Gunnar Berg Aktiebolag och det är Berg, Nils-Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Ingrid Marianne som är född 1942 och har titeln Suppleant, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor,