Hjalmar Nilssons Åkeri & Verkstad Aktiebolag

Blekinge län

Information

Hjalmar Nilssons Åkeri & Verkstad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Hjalmar Nilssons Åkeri & Verkstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hjalmar Nilssons Åkeri & Verkstad Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1971-10-25.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sölvesborgsv. 2, 294 77, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hjalmar Nilssons Åkeri & Verkstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-21875.

Sölvesborg arbetar för att bolag som Hjalmar Nilssons Åkeri & Verkstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hjalmar Nilssons Åkeri & Verkstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hjalmar Nilssons Åkeri & Verkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hjalmar Nilssons Åkeri & Verkstad Aktiebolag och det är följande personer, Hjalmarsson, Mats Gilbert Kenneth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Solveig Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Engström, Lars Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hjalmar Nilssons Åkeri & Verkstad Aktiebolag är 556152-4652.