Aktiebolaget Valje Nöje

Blekinge län

Information

Bolaget skall driva restaurangrörelse, anordna nöjestillställningar samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Valje Nöje vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Aktiebolaget Valje Nöje ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1971-10-25 så skapades Aktiebolaget Valje Nöje och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Valje Nöje har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Valje Nöje är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556152-3506 är organisationsnummret för företaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Aktiebolaget Valje Nöje Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Valje Nöje så går det att nå dem via telefon på 0456-10216 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Valje Nöje är Andersson, John Arne som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulla Birgitta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Nordgren, Ingrid Elisabeth som är född 1949 och har titeln Revisor, Hägg, Jan Ebbe Peter som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BethRev Elisabeth Nordgren AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.