Götessons Herrmode Aktiebolag

Blekinge län

Information

Götessons Herrmode Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Götessons Herrmode Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Götessons Herrmode Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Götessons Herrmode Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1971-09-14. Men sedan 1971-01-01 så har Götessons Herrmode Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nils Perssons v. 6, 294 31, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Götessons Herrmode Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-19555.

Sölvesborg arbetar för att företag som Götessons Herrmode Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Götessons Herrmode Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva handel inom herrekiperingsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Götessons Herrmode Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Götessons Herrmode Aktiebolag och det är följande personer, Götesson, Jan Christer Ingvar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Götesson, Pär Filip Ingvar som är född 1965 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Götessons Herrmode Aktiebolag är 556150-8143.