Berts Hi Fi Musik Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva handel med musikanläggningar och musikinstrument samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Berts Hi Fi Musik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Berts Hi Fi Musik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1971-08-18 så skapades Berts Hi Fi Musik Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Berts Hi Fi Musik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Berts Hi Fi Musik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

556149-8618 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Berts Hi Fi Musik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Berts Hi Fi Musik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-14450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Berts Hi Fi Musik Aktiebolag är Svensson, Bert Anders Folke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Pia Lisbeth Agnete som är född 1958 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor.