Ottosson Truck Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och service av truckar, reservdelar och tillbehör, bedriva uthyrning och finansiell verksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i lagen om bank- och kreditaktiebolag, förvalta lös egendom , handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ottosson Truck Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Ottosson Truck Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1971-07-12 så skapades Ottosson Truck Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Ottosson Truck Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ottosson Truck Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556148-6845 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Ottosson Truck Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Ottosson Truck Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-31770 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ottosson, Sonja Angela Margareta -Ottosson, Sven Erik Arne -Saleskog, Anette Marie Angela Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ottosson Truck Aktiebolag är Saleskog, Anette Marie Angela som är född 1966 och har titeln VD, Saleskog, Anette Marie Angela som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Sven Erik Arne som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Darfelt, Åke Oswald som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Sonja Angela Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jonas Patrik som är född 1964 och har titeln RevisorSvensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .