Aktiebolaget Gunnar Carlssons Minkfarm

Blekinge län

Information

556147-9113 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Gunnar Carlssons Minkfarm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Gunnar Carlssons Minkfarm är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Aktiebolaget Gunnar Carlssons Minkfarm finns i.

Aktiebolaget Gunnar Carlssons Minkfarm har varit registrerat sedan 1971-06-14 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Gunnar Carlssons Minkfarm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Aktiebolaget Gunnar Carlssons Minkfarm är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Gunnar Carlssons Minkfarm är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Gunnar Carlssons Minkfarm så kan ni göra det på telefon genom 0456-50798 eller genom brev på följande adress:
M , 294 94, Sölvesborg

Bolaget skall idka pälsdjursuppfödning samt bedriva installationsrörelse inom VVS branschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Gunnar Carlssons Minkfarm och det är Karlsson, Carl Gunnar Uno som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Chatrin Gunvi som är född 1975 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Ingrid Elisabet som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor,