Mossens Minkfarm Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva minkuppfödning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mossens Minkfarm Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Mossens Minkfarm Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1971-01-25 så skapades Mossens Minkfarm Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Mossens Minkfarm Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Mossens Minkfarm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556143-9752 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är Mossens Minkfarm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Mossens Minkfarm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-31181 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mossens Minkfarm Aktiebolag är Persson, Rolf Lars-Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Kitte Lars Tommy Kristian som är född 1972 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .