Aktiebolaget Sölvesborgs Villa- & Trädgårdstjänst

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Aktiebolaget Sölvesborgs Villa- & Trädgårdstjänst är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Sölvesborgs Villa- & Trädgårdstjänst är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Sölvesborgs Villa- & Trädgårdstjänst är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Sölvesborgs Villa- & Trädgårdstjänst är ett Aktiebolag och skapades 1970-12-09. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Sölvesborgs Villa- & Trädgårdstjänst ska trivas.

Aktiebolaget Sölvesborgs Villa- & Trädgårdstjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva schaktnings- och grävningsarbeten, trädgårdsanläggnings- och byggnadsrörelse samt uthyrning av verksamhetslokaler och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Sölvesborgs Villa- & Trädgårdstjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Aktiebolaget Sölvesborgs Villa- & Trädgårdstjänst Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Sölvesborgs Villa- & Trädgårdstjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-14792.

Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Jan Göran Villy -Eriksson, Ulla Ann-Mari.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Sölvesborgs Villa- & Trädgårdstjänst är Eriksson, Jan Göran Villy som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ulla Ann-Mari som är född 1947 och har titeln Suppleant, Löfström, Sven Eric Bo som är född 1949 och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Sölvesborgs Villa- & Trädgårdstjänst har 556142-2832 som sitt organisationsnummer.