Bernalyckan Redovisning Aktiebolag

Blekinge län

Information

556137-1351 är organisationsnummer för företaget Bernalyckan Redovisning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bernalyckan Redovisning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Bernalyckan Redovisning Aktiebolag finns i.

Bernalyckan Redovisning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-07-02 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bernalyckan Redovisning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-06.

Bernalyckan Redovisning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bernalyckan Redovisning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bernalyckan Redovisning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-13888 eller genom brev på följande adress:
Bernalyckev. 7, 294 37, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva ekonomiska redovisnings-och konsulttjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bernalyckan Redovisning Aktiebolag och det är Wägéus, Torsten Ludvig som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Wägéus, Kerstin Rose-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,