Norje Smidesfabrik Aktiebolag

Blekinge län

Information

Norje Smidesfabrik Aktiebolag är ett företag som finns i Sölvesborg. I Norje Smidesfabrik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gadmar, Rickard Mattias som är född 1975 och har titeln Extern firmatecknare, Hermansson, Sven-Anders Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hermansson, Lars Joakim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Lars Einar Herman som är född 1944 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Norje Smidesfabrik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Norje Smidesfabrik Aktiebolag på telefon 0456-61120.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Norje Smidesfabrik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Norje Smidesfabrik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Norje Smidesfabrik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Norje Smidesfabrik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norje Smidesfabrik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -Gadmar, Rickard Mattias

Norje Smidesfabrik Aktiebolag har 556129-0163 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.