Sölvesborgs Bil Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Sölvesborgs Bil Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Sölvesborgs Bil Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sölvesborgs Bil Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sölvesborgs Bil Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1969-08-21. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sölvesborgs Bil Aktiebolag ska trivas.

Sölvesborgs Bil Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med nya och begagnade bilar, bilreservdelar och biltillbehör, bilverkstadsrörelse, förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sölvesborgs Bil Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Sölvesborgs Bil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Sölvesborgs Bil Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-13260.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sölvesborgs Bil Aktiebolag är Brånhage, Gun Ingrid Elisabet som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Brånhage, Dick Tonny som är född 1965 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Sölvesborgs Bil Aktiebolag har 556128-3762 som sitt organisationsnummer.