ANn-Kristin och TOmmy Järn & Marin Aktiebolag

Blekinge län

Information

ANn-Kristin och TOmmy Järn & Marin Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som ANn-Kristin och TOmmy Järn & Marin Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ANn-Kristin och TOmmy Järn & Marin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

ANn-Kristin och TOmmy Järn & Marin Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1968-07-09. Men sedan 1977-01-01 så har ANn-Kristin och TOmmy Järn & Marin Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Strandv. 11, 294 72, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ANn-Kristin och TOmmy Järn & Marin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-56110.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som ANn-Kristin och TOmmy Järn & Marin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ANn-Kristin och TOmmy Järn & Marin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva järndetaljhandel samt service och reparation av fiskebåtar m m.

Firmatecknare för ANn-Kristin och TOmmy Järn & Marin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Mona Ann-Kristin -Larsson, Alf Tommy Ingemar -Larsson, Gert-Ingvar -Larsson, Maj Gull-Britt.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ANn-Kristin och TOmmy Järn & Marin Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Alf Tommy Ingemar som är född 1953 och har titeln VD, Larsson, Alf Tommy Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gert-Ingvar som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Maj Gull-Britt som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Mona Ann-Kristin som är född 1960 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor.Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ANn-Kristin och TOmmy Järn & Marin Aktiebolag är 556118-1727.