Elektra i Lister-Mjällby Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Elektra i Lister-Mjällby Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Elektra i Lister-Mjällby Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Elektra i Lister-Mjällby Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556117-5182.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0456-50213 alternativt besöka eller skicka post till Elektra i Lister-Mjällby Aktiebolag på följande adress Metallv. 5, 294 71, Sölvesborg.

Elektra i Lister-Mjällby Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Elektra i Lister-Mjällby Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Kallenberg, Lisbeth Camilla som är född 1972 och har titeln Suppleant . Karlsson, Birgitta Christina som är född 1970 och har titeln Suppleant , , . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva elektrisk installationsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.