Lönneholm Aktiebolag

Blekinge län

Information

556117-2577 är organisationsnummer för bolaget Lönneholm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lönneholm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Lönneholm Aktiebolag finns i.

Lönneholm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1968-05-21 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lönneholm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Lönneholm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lönneholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lönneholm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-30281 eller genom brev på följande adress:
Åvägen 65, 294 93, Sölvesborg

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, bedriva lantbruk, uppfödning och träning av hästar, idka handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lönneholm Aktiebolag och det är Johansson, Lars-Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Jan Edgar Mauritz som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,