Mjällby Foder Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Mjällby Foder Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Mjällby Foder Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Mjällby Foder Aktiebolag är momsregistrerat sedan1973-01-01 och har organisationsnummer 556111-0114.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-54150 alternativt besöka eller skicka post till Mjällby Foder Aktiebolag på följande adress Rökev. 63, 294 94, Sölvesborg.

Mjällby Foder Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mjällby Foder Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Larsson, Lars Roger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Larsson, Sven Gösta Verner som är född 1935 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av fodervaror samt jämväl idka handel med spannmål ävensom idka därmed förenlig verksamhet.