Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556107-6471.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-15555 alternativt besöka eller skicka post till Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik Aktiebolag på följande adress Industriv. 17, 294 39, Sölvesborg.

Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Gustafsson, Leif Åke Sigurd som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Ödlund, Björn Folke som är född 1943 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva stenhuggeri och gravvårdsfabrik.