Sölvesborgs Glasmästeri Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Sölvesborgs Glasmästeri Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Sölvesborgs Glasmästeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sölvesborgs Glasmästeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sölvesborgs Glasmästeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1966-05-23. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sölvesborgs Glasmästeri Aktiebolag ska trivas.

Sölvesborgs Glasmästeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva glasmästeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sölvesborgs Glasmästeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Sölvesborgs Glasmästeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Sölvesborgs Glasmästeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-10109.

Firman tecknas var för sig av -Tell, Margit Britt-Marianne -Tell, Sven Arne Ingvar.

De som är på något sätt har med Sölvesborgs Glasmästeri Aktiebolag är Tell, Sven Arne Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Tell, Margit Britt-Marianne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Sölvesborgs Glasmästeri Aktiebolag har 556104-0592 som sitt organisationsnummer.