Havsgården AB

Blekinge län

Information

Havsgården AB är ett företag som finns i Sölvesborg. I Havsgården AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Per-Åke Tommy som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägg, Satu Päivikki som är född 1966 och har titeln Suppleant, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Havsgården AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Havsgården AB på telefon 0456-31442.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva uppfödning och försäljning av pälsdjur, bedriva bygg- och snickeriverksamhet och driva hundpensionat och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Havsgården AB av bolagstypen Aktiebolag.

Havsgården AB är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Havsgården AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Havsgården AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Havsgården AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Havsgården AB har 556101-1239 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.