Lagerberg i Norjeby Aktiebolag

Blekinge län

Information

Lagerberg i Norjeby Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Lagerberg i Norjeby Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lagerberg i Norjeby Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lagerberg i Norjeby Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lagerberg i Norjeby Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lagerberg i Norjeby Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Furumov. 110, 294 76, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-650000.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lagerberg i Norjeby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lagerberg i Norjeby Aktiebolag har idag 556100-5330 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lagerberg, Curt Inge är den som för stunden ansvarar för Lagerberg i Norjeby Aktiebolag

Bolaget skall bedriva uppfödning, slakt och försäljning av broiler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lagerberg i Norjeby Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lagerberg, Curt Inge som är född 1939 och har titeln VD, Lagerberg, Curt Inge som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerberg, Lars Peter som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerberg, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.