Byggmästaren i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Byggmästaren i Sölvesborg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Byggmästaren i Sölvesborg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Byggmästaren i Sölvesborg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556100-1750.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0456-14049 alternativt besöka eller skicka post till Byggmästaren i Sölvesborg Aktiebolag på följande adress Löparev. 6, 294 39, Sölvesborg.

Byggmästaren i Sölvesborg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Byggmästaren i Sölvesborg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Werkström, Harriet Ros-Marie Elisab som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara att bedriva byggverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolagets verksamhet skall även vara att bedriva tillverkning av monteringsfärdiga byggnader för bl.a. garage och carport. Bolagets verksamhet skall därtill vara att tillverka massiva stavar av trä för parkettgolv. Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT-branschen så som internet intranet, drifts- och utvecklingsstöd, programvaruutveckling och management och där med förenlig verksamhet.