JIWE Varmförzinkning AB

Blekinge län

Information

JIWE Varmförzinkning AB är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I JIWE Varmförzinkning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rasmussen, Jan Ole som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Rasmussen, Jan Ole som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Christensen, Nicolai som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Engström, Tage Jörgen som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Räsänen, Markku Kalervo som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Fällman, Per Anders som är född 1968 och har titeln SuppleantHöe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JIWE Varmförzinkning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JIWE Varmförzinkning AB på telefon 077-1422423.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av mekaniska produkter och stålkonstruktioner, ytbehandling av gods för verk- stadsindustrin samt reparation och underhåll av båtar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är JIWE Varmförzinkning AB av bolagstypen Aktiebolag.

JIWE Varmförzinkning AB är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JIWE Varmförzinkning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och JIWE Varmförzinkning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JIWE Varmförzinkning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

JIWE Varmförzinkning AB har 556095-7028 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.