Sydmink Aktiebolag

Blekinge län

Information

556094-7714 är organisationsnummer för bolaget Sydmink Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sydmink Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Sydmink Aktiebolag finns i.

Sydmink Aktiebolag har varit registrerat sedan 1964-10-28 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sydmink Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Sydmink Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sydmink Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Lars Roger -Larsson, Per Johan Staffan -Larsson, Sven Gösta Verner

Vill ni komma i kontakt med Sydmink Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-50747 eller genom brev på följande adress:
Rökev. 63, 294 94, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva pälsdjursuppfödning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sydmink Aktiebolag och det är Larsson, Lars Roger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Per Johan Staffan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sven Gösta Verner som är född 1935 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,