Aktiebolaget Norje Fritidsområde

Blekinge län

Information

Bolaget skall exploatera mark för fritidsbebyggelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Norje Fritidsområde vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Aktiebolaget Norje Fritidsområde ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1964-03-18 så skapades Aktiebolaget Norje Fritidsområde och bolaget är har ej F-skattsedel.

556091-9044 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Aktiebolaget Norje Fritidsområde Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Norje Fritidsområde så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Nils Edvard -Rosenlund, Bengt Krister

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Norje Fritidsområde är Nilsson, Nils Edvard som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenlund, Bengt Krister som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Runesson, Matts Rune Johan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Ingrid Elisabet som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor.