Aktiebolaget Stensborgs Foderindustrier

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Aktiebolaget Stensborgs Foderindustrier. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Stensborgs Foderindustrier tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Stensborgs Foderindustrier är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556091-8210.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0456-61038 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Stensborgs Foderindustrier på följande adress Norremarksv. 284, 294 94, Sölvesborg.

Aktiebolaget Stensborgs Foderindustrier är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Stensborgs Foderindustrier så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Anna Helena som är född 1983 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva handel med jordbruksprodukter, bedriva djurproduktion samt uthyrning av maskiner och redskap ävensom därmed förenlig verksamhet.