Sölvesborgs ÅtervinningsTransport AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Sölvesborgs ÅtervinningsTransport AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Sölvesborgs ÅtervinningsTransport AB är ett av dem. Statusen för Sölvesborgs ÅtervinningsTransport AB är att Bolaget är aktivt.

Sölvesborgs ÅtervinningsTransport AB är ett Aktiebolag och skapades 1962-10-10. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Sölvesborgs ÅtervinningsTransport AB ska trivas.

Sölvesborgs ÅtervinningsTransport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra transporter av återvinningsmaterial och timmer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sölvesborgs ÅtervinningsTransport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Sölvesborgs ÅtervinningsTransport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Sölvesborgs ÅtervinningsTransport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0454-10660.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sölvesborgs ÅtervinningsTransport AB är Kennysson, Nils Åke Krister som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Susanne Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sölvesborgs ÅtervinningsTransport AB har 556084-6072 som sitt organisationsnummer.