TitanX Engine Cooling AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av värmeväxlarprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TitanX Engine Cooling AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är TitanX Engine Cooling AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1961-10-13 så skapades TitanX Engine Cooling AB och bolaget är har F-skattsedel TitanX Engine Cooling AB har haft det sedan 1994-01-01.

TitanX Engine Cooling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556080-1937 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är TitanX Engine Cooling AB Publikt bolag och det finns många bolag som är Publikt bolag i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med TitanX Engine Cooling AB så går det att nå dem via telefon på 0456-55000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom TitanX Engine Cooling AB är Larsson, Lars Olov som är född 1947 och har titeln VD, Larsson, Lars Olov som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Misund, Anders som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Puscasiu, Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, PricewaterhouseCoopers Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Helgesen, Lars Anders som är född 1950 och har titeln HuvudansvarigrevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .