Piltens Pälsdjursgård Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Piltens Pälsdjursgård Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Piltens Pälsdjursgård Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Piltens Pälsdjursgård Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Piltens Pälsdjursgård Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1961-04-19. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Piltens Pälsdjursgård Aktiebolag ska trivas.

Piltens Pälsdjursgård Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva pälsdjursuppfödning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Piltens Pälsdjursgård Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Piltens Pälsdjursgård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Piltens Pälsdjursgård Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3628321.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Piltens Pälsdjursgård Aktiebolag är Pilthammar, Jan-Erik Håkan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Pilthammar, Signe Rose-Marie som är född 1950 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Piltens Pälsdjursgård Aktiebolag har 556078-1691 som sitt organisationsnummer.