Ragnar Johansson Kött & Charkuteriaffär Aktiebolag

Blekinge län

Information

Ragnar Johansson Kött & Charkuteriaffär Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Ragnar Johansson Kött & Charkuteriaffär Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ragnarsson, Lars Ragnar som är född 1944 och har titeln VD, Ragnarsson, Lars Ragnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragnarsson, Barbro Ann-Kristin som är född 1947 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Ragnar Johansson Kött & Charkuteriaffär Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ragnar Johansson Kött & Charkuteriaffär Aktiebolag på telefon 0456-50112.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med charkuterivaror, äga fast egendom. äga. förvalta och bedriva handel med värdepapper, därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ragnar Johansson Kött & Charkuteriaffär Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ragnar Johansson Kött & Charkuteriaffär Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ragnar Johansson Kött & Charkuteriaffär Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ragnar Johansson Kött & Charkuteriaffär Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ragnar Johansson Kött & Charkuteriaffär Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ragnar Johansson Kött & Charkuteriaffär Aktiebolag har 556073-9251 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.