Aktiebolaget Olof Sandelin

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Aktiebolaget Olof Sandelin är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Olof Sandelin är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Olof Sandelin är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Olof Sandelin är ett Aktiebolag och skapades 1957-05-10. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Olof Sandelin ska trivas.

Aktiebolaget Olof Sandelin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med ridsportartiklar, konfektion, möbler, mattor, armaturer, hemtextil samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Olof Sandelin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget Olof Sandelin Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Olof Sandelin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-10340.

Firman tecknas var för sig av -Zimmerdahl, Gunn Elisabeth -Zimmerdahl, Jan-Peter Johan.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Olof Sandelin är Zimmerdahl, Gunn Elisabeth som är född 1944 och har titeln VD, Zimmerdahl, Jan-Peter Johan som är född 1940 och har titeln Vice VD, Zimmerdahl, Gunn Elisabeth som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Zimmerdahl, Jan-Peter Johan som är född 1940 och har titeln Suppleant, Almqvist, Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Aktiebolaget Olof Sandelin har 556064-7561 som sitt organisationsnummer.